VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe moet ik mijn boeket verzorgen?

Snijd alle stelen zorgvuldig schuin af met een scherp schilmes. Zet de bloemen, eventueel met bloemenvoeding, in een schone vaas met schoon, lauwwarm water.

Mag mijn boeket in de zon staan?

Wij adviseren om uw boeket niet in de volle zon te zetten.

Mag mijn boeket naast de fruitschaal staan?

Wij adviseren om uw boeket niet in de buurt van een fruitschaal te zetten. Zo gaat uw boeket het langst mee.

Kan ik bij jullie ook terecht voor rouwwerk?

Ja, rouwbloemwerk is een onderdeel waar wij veel zorg en aandacht aan besteden. Wij helpen u graag met een stijlvol afscheid van uw dierbare. Kom voor meer informatie langs in onze winkel of neem contact met ons op.

Welke mogelijkheden hebben jullie voor bedrijven?

MJ Bloem kan uw werkomgeving representatief maken voor uw medewerkers en bezoekers door onze verrassende en mooie boeketten of groenobjecten.

Ook voor het wekelijks leveren van verse boeketten op abonnementsbasis zijn wij een geschikte partner. Wij wisselen deze op maandag voor u om in geschikte vazen waardoor u er geen omkijken meer naar heeft.

Kom voor meer informatie langs in onze winkel of neem contact met ons op.

Maken jullie ook bruidsboeketten?

Ja, wij verzorgen graag uw bruidsboeket; geheel in stijl naar de wensen van de bruid. Of het nu om een paar losse bloemen gaat of een totale aankleding van de bruiloft. Kom voor meer informatie langs in onze winkel of neem contact met ons op.

Kan ik bij jullie ook terecht voor mijn babyshower?

Jazeker. Wij kunnen uw feestlocatie stylen in de kleuren die u wilt. Zodat u kunt genieten van een zorgeloos feest. En in samenwerking met een patissier kunnen we jullie ook voorzien van een taart, cupcakes, cakepops en meer. Kom voor meer informatie langs in onze winkel of neem contact met ons op.

Ik wil mijn huis restylen; kunnen jullie daarbij helpen?

Soms heb je net even een ander oog nodig om je huis weer een ‘thuis’ te maken. MJ Bloem heeft oog voor detail en kan net even een andere kijk op je interieur geven in de vorm van mooie potten, planten en objecten.

Kom voor meer informatie langs in onze winkel of neem contact met ons op.